Spevák Juraj Zaujec: Som letný typ, najväčšie teplá zbožňujem

Slovenský spevák a hudobník Juraj Zaujec si, podľa vlastných slov, fantasticky užíva leto.

02.08.2017 00:00
Juraj Zaujec Foto: ,
Juraj Zaujec na pódiu.
debata

„Konečne som naučil moju mladšiu dcéru Ester bicyklovať. Strašne ju to baví, takže keď sme doma, trávime celé dni na bicykli. Väčšinou sa nám podarí dobicyklovať na nejaké kúpalisko, kde vytiahnem knihu. Snažím sa teraz dočítať všetko, čo som cez rok nestihol. Momentálne sme s celou rodinou na Malte a v auguste plánujeme zavítať aj na našu chatu v Banskej Štiavnici a na pár dní ešte bez detí do Chorvátska,“ vymenoval najbližšie plány spevák.

Leto je pre Zaujeca najideálnejšie ročné obdobie. „Ja som totálne letný typ. Zbožňujem, keď sú tie najväčšie teplá, z leta by som neoželel vôbec nič. Celé ho mám rád a bol by som najradšej, keby trvalo aspoň desať mesiacov,“ poznamenal.

Sympatický interpret, ktorý nedávno zverejnil skladbu Lepšie tiene môjho ja, však nezabúda popri relaxe ani na prácu. „Nahrávam momentálne nový sólový album, ktorý bude určite najlepší, aký som kedy vydal a robím na nových skladbách s Modusom,“ prezradil.

Hudobníka čaká okrem toho v auguste i niekoľko koncertov. „Najbližšie sa objavím 5. augusta na Hron feste. V auguste ma čakajú tiež tri koncerty s Čarovnými ostrohami a vystúpenie s Modusom v Terchovej. S ním si zahrám aj 1. septembra v Bratislave a na jeseň pripravujem spolu s Ľubom Horňákom rockové oratórium. Na tento projekt sa veľmi teším. Budem spievať skladby Johanna Sebastiana Bacha spolu s orchestrom, speváckym zborom a rockovou kapelou. Koncert bude 14. októbra vo Veľkom evanjelickom kostole v Bratislave,“ uviedol.

debata chyba
Viac na túto tému: #leto #Juraj Zaujec

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...