Herec Eugen Libezňuk nakrúca kriminálku Za sklom, ale dovolenku stihol

Slovenský herec ukrajinského pôvodu Eugen Libezňuk si v týchto dňoch naplno užíva divadelné prázdniny.

02.08.2017 08:50
Libeznuk hasic Foto:
Herec Eugen Libezňuk.
debata

„Jeden projekt, ktorý sa mal teraz točiť, sa posunul, bude sa robiť o rok, takže nakrúcam len pokračovanie seriálu Za sklom a v podstate mám také neplánované voľno. Uvidíme, ako sa leto ešte vyvrbí, no zatiaľ vyzerá byť celkom pohodové,“ povedal.

Sympatický herec už stihol zavítať aj k moru. „Minulý rok som to nechal na náhodu, ako sa podarí a nepodarilo sa, takže teraz som si povedal, že na dovolenku pôjdem, aj keby mi krv z nosa mala potiecť. Boli sme v Chorvátsku, šli sme na istotu tam, kam chodievame vždy. Malá bola šťastná a to je najväčšia radosť,“ poznamenal 55-ročný rodák z Kiemane, ktorého môžu slovenskí diváci a diváčky vidieť na plátnach kín vo filme Čiara režiséra Petra Bebjaka.

V dráme stvárnil ukrajinského spojenca hlavnej postavy, ktorý napokon svojho parťáka zradí a zoberie si život. „Jona nedokáže prekročiť ten zločin, ktorý urobí svojmu kamarátovi. Nevie ho rozchodiť, tak napokon skončí tak, ako skončí. V tom je však tá postava nádherná. Nie preto, že je tragická, ale preto, že je to vo svojej podstate negatívny človek, ktorý však stále nestratil to ľudské v sebe a preto musí zákonite urobiť to, čo urobil. Lebo sám vie, že také veci sa neodpúšťajú,“ priblížil Libezňuk.

Spoluprácu s Bebjakom pritom hodnotí veľmi pozitívne. „Peter je jeden z tých režisérov, s ktorými ide hrať. Hlavne pri takých ťažkých rolách, ako bola táto. Viete, že vám pomôže. Nenechal to len na nás. Mal som pri ňom pocit, akoby sám pomaly zomieral v každom hercovi. Nevystavoval seba, ale pomáhal vyjsť na svetlo nám a my sme tým pádom urobili to, čo od nás chcel,“ pousmial sa Libezňuk.

debata chyba
Viac na túto tému: #Ciara #Eugen Libezňuk #Za sklom

+ Nezabúdajte na hydratáciu, vaše telo ju nevyhnutne potrebuje.
Dôležité rozhodnutia prinesú očakávané zisky....

+ Odložte všetky monitory a nechajte dnes svoje oči do sýtosti oddýchnuť.
Príležitosť na zlepšenie finančnej...