Krásna tvár a sexi telo nezabrali! Deppovej ex dal miliardár zbohom

Ako blesk z jasného neba zarezovovala v apríli správa, že Amber Heard (31) zbalila miliardára Elona Muska, spoluzakladateľa služby PayPal a spoločníka vo firme Tesla Motors.

06.08.2017 12:00
Amber Heard Foto: ,
Herečka Amber Heard.
debata (2)

Randiť však spolu začali o niekoľko mesiacov skôr, než sa ich vzťah dostal na verejnosť. Po roku ale prominentnej láske odzvonilo.

Ako píše Daily Mail, herečka je zničená. Nie ona bola totiž tou, ktorá dala milionárovi zbohom. „Amber je nešťastná, rozchod bol jeho rozhodnutím.“

Herečka Amber Heard. Foto: SITA/AP, Paul A. Hebert
LA Premiere of "Magic Mike XXL" - Amber Heard Herečka Amber Heard.

Vzťah sa mal skončiť pred týždňom a milionára malo k rozhodnutiu dohnať správanie sa jeho krásnej priateľky. „Amber dokáže byť veľmi manipulatívna a sebecká. Elon je v LA, zatiaľ, čo Amber sa z rozchodu zotavuje v Austrálii,“ píše Daily Mail.

Cheeky

A post shared by Amber Heard (@amberheard) on

Vzťah Heardovej a 46-ročného Muska sa začal potom, čo sa milionár rozviedol s herečkou Talulah Rileyovou. Dvojica sa spolu postavila pred oltár dva razy, ale ani to nestačilo. V oktobri 2016 sa vzťah Muska a Rileyovej oficiálne skončil rozvodom.

V januári 2017 súd oficiálne ukončil rozvodové konanie americkej hereckej dvojice Johnnyho Deppa a Amber Heardovej. Sexi tridsiatnička z manželstva odišla so siedmimi miliónmi dolárov, bola však rozhodnutá venovať ich na charitu.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #Amber Heard

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...