Gitarista Rolling Stones, Ronnie Wood, priznal rakovinu pľúc

Sedemdesiatročný britský hudobník podstúpil v máji operáciu kvôli rakovine pľúc.

06.08.2017 20:04
Ronnie Wood a jeho snúbenica Sally Humphreys Foto: ,
Hudobník Ronnie Wood a jeho manželka Sally Humphreys.
debata (3)

Wood to povedal v rozhovore, ktorý vyšiel v nedeľu v týždenníku The Mail on Sunday. Lekári mu odoperovali časť pľúc a neskôr konštatovali, že choroba sa ďalej nešíri.

„Teraz som v poriadku. Ale chodím každé tri mesiace na kontroly. Prišli na to včas,“ povedal Wood v rozhovore, ktorý vyšiel pri príležitosti chystaného vydania knihy Ronnie Wood: Artist (Ronnie Wood: Umelec) s jeho kresbami a maľbami. Kniha by mala vyjsť tento mesiac. Nádor Woodovi lekári odhalili pri rutinnej prehliadke.

Wood sa zveril v rozhovore tiež s obavami, ktoré ho sprevádzali, keď čakal na výsledky. „Bol som pripravený na zlé správy, ale tiež som veril, že to dobre dopadne. Okrem doktorov a mňa o tom nikto nevedel, nechceli sme nikomu pripraviť také peklo, akým som prechádzal,“ priznal Wood.

Než mu prišli výsledky, bol vraj pripravený odmietnuť chemoterapiu. „Nechcel som prísť o vlasy,“ vysvetlil gitarista preslávený aj hustými vlasmi. Nakoniec mal ale šťastie, vraj pri ňom vždy stál anjel strážny, aj počas všetkých jeho excesov rockového hudobníka.

Skôr, než mu lekári diagnostikovali rakovinu, prestal už vlani Wood fajčiť. Urobil to vraj kvôli svojim dvojčatám- dievčatkám Gracie Jane a Alice Rose, ktoré sa narodili vlani, 30. mája. S ich matkou, o tridsať rokov mladšou Sally Humphreyovou, sa oženil v decembri 2012.

Ronnie Wood prišiel do kapely Rolling Stones v roku 1975, kedy vystriedal gitaristu Micka Taylora.

3 debata chyba
Viac na túto tému: #rakovina #Wood Ronnie

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...