Lukáš Adamec: Milujem more, ale tento rok ho neuvidím

Slovenský spevák Lukáš Adamec trávi leto doma s rodinou.

08.08.2017 00:00
Lukáš Adamec Lýra 50 Foto: ,
Lukáš Adamec na pódiu.
debata

„Keď je takto pekne, ako je teraz, tak sme všetci spolu pri vode. Keď nemám prácu, som s deťmi a so ženou. Na dovolenku momentálne odísť nemôžem. Milujem síce zvuk mora a jeho vôňu, ťahá ma to tam, no momentálne je tu viac faktorov, prečo tam ísť nemôžem. Každý týždeň mám niečo, prečo tu musím byť,“ povedal interpret, ktorý len prednedávnom vydal svoj prvý album s názvom Lukáš Adamec.

„Albumu sa celkom darí, čomu sa teším, lebo je to prvý raz, čo sa mi na tomto poli osobnej tvorby podarilo niečo väčšie, čo počujú ľudia. Osobne sa mi veľmi páči, som z neho šťastný,“ poznamenal spevák, ktorého snahy tiež nedávno vyústili do zverejnenia videoklipu k singlu Horúca Láska. „Pesnička Horúca Láska nebola vytvorená ako letný hit, aj keď ju ľudia tak poňali. Má síce ten nádych, no nebola za týmto účelom robená,“ uviedol 30-ročný Košičan.

„Videoklip k nej vznikol v rómskych osadách Svinia a Poštárka. Ľudia odtiaľ boli na nás veľmi milí a výborne spolupracovali. Nemali sme žiadne problémy. Mnohých zaujíma, čo sa dialo, ale musím povedať, že to bolo super. Tí ľudia sa vedeli baviť a tešili sa, že sme prišli práve k nim. Zaujímavé je, že prežívajú v takých podmienkach, v akých prežívajú a aj tak prežijú a stále majú dostatok energie na to sa zabaviť. Ja si vážim ľudí, ktorí majú v sebe nejaký oheň,“ podotkol Adamec, ktorý už v tejto chvíli pracuje na ďalšom singli a videoklipe a chystá i niekoľko koncertov.

„Koncom októbra a v novembri by som chcel vyraziť aj na turné. To ešte riešime, ale treba tento album oficiálne uviesť do sveta a v rámci toho by som bol rád, keby skladby z neho ľudia počuli aj naživo,“ povedal.

debata chyba
Viac na túto tému: #dovolenka #Lukáš Adamec

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...