Dcéra mi pomohla bojovať s chorobou, priznala Lenka Filipová

Česká speváčka Lenka Filipová po zlyhaní imunity na začiatku tohto roka na čas skončila s vystupovaním.

08.08.2017 17:00
Filipová Foto:
Lenka Filipová na archívnej snímke.
debata

Po liečbe a následnej rekonvalescencii sa však cez víkend opäť postavila na pódium na benefičnom koncerte Noc s hvězdami na zámku Zahrádky v Českolipsku. Informoval o tom český spravodajský portál iDNES.cz. „Veľmi som sa na to tešila. Po tej nedobrovoľnej zdravotnej prestávke mi hudba a vystupovanie veľmi chýbalo. Myslím, že už je všetko v poriadku, cítim sa výborne a idem zase do toho,“ vyhlásila 63-ročná rodáčka z Prahy.

Speváčka Lenny, dcéra Lenky Filipovej. Foto: Robert Hüttner, Pravda
Speváčka Lenny. Speváčka Lenny, dcéra Lenky Filipovej.

Speváčka i počas choroby stále komunikovala s fanúšikmi prostredníctvom Facebooku. „Cítim, že vám dlžím vysvetlenie, a preto by som vám chcela povedať, že šlo o vážne zlyhanie imunity. Následné liečenie mám za sebou a momentálne sa regenerujem a začínam sa pripravovať na ďalšiu sezónu. Všetkým, ktorí mi píšu a podporujú ma, veľmi ďakujem za ich srdečné a láskyplné reakcie a verte, že sa už teraz na vás všetkých veľmi teším,“ uviedla na sociálnej sieti.

V situácii, keď Filipovej nebolo práve najlepšie, jej výrazne pomohla dcéra Lenny. „Lenny je obrovský hnací motor, ktorý mi pomohol bojovať s chorobou. No a potom hudba. Tú milujem a dcéra je k tomu obrovský bonus. Nie som nováčik v boji o život. Bohužiaľ, už som mala jednu skúsenosť, keď mi šlo o život. Pri pôrode Lenny to so mnou bolo veľmi zlé a aj to trvalo niekoľko rokov, kým som sa z tej patálie vyhrabala. Niekoľko rokov som nespievala a až potom som naspievala svoje albumy Zamilovaná, Quo vadis a ďalšie. Takže viem, že človek, ktorý myslí pozitívne, sa zas postaví na nohy a ide ďalej,“ poznamenala speváčka, ktorá momentálne podľa vlastných slov už premýšľa, ako opäť nadviazať na koncerty s Lenny a teší sa i na svoje ďalšie hudobné projekty.

debata chyba
Viac na túto tému: #imunita #Lenka Filipová

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...