Sinead O'Connor opäť volá o pomoc: Som úplne sama, opisuje vo videu

50-ročná speváčka zverejnila prostredníctvom facebooku šokujúce video, v ktorom 12 minút rozpráva o svojom živote s psychickými problémami.

08.08.2017 14:06
debata (10)

„Som úplne sama, nemám nikoho, okrem môjho doktora,“ hovorí so slzami v očiach a podlomeným hlasom niekdajšia hviezda pódií.

O’Connor trpí podľa svojich slov troma rôznymi psychiatrickými diagnózami. Už niekoľkokrát v minulosti šokovala samovražednými plánmi, ktoré zverejňovala prostredníctvom sociálnych sietí. O psychickej chorobe vo videu povedala: „Je to ako droga a je jej jedno, kým som bola. Je to stigma na živote.“

Vo videu ešte odznelo: „Bojujem každý deň, pretože som jedna z miliónov,“ povedala o svojom zápase s psychickými problémami.

Vo videu, ktoré vzniklo v malej hotelovej izbe, matka štyroch detí ešte hovorí: „Teraz žijem v moteli kdesi v New Jersey. A neexistuje absolútne nikto v mojom živote, okrem môjho doktora, psychiatra, kto by mi povedal, že som jeho hrdina. A to je jediná vec, ktorá ma momentálne drží pri živote.“

Naposledy bolo o speváčke počuť takto pred rokom, kedy ju polícia v Chicagu hľadala potom, čo sa údajne vyhrážala zabitím. Americké úrady vtedy na jej možný pokus o samovraždu upozornili zástupcovia polície z Dublinu, ktorým volali členovia hudobníčkinej rodiny.

O’Connor mala v ostatných rokoch viaceré psychické problémy, o ktorých verejne hovorila. Diagnostikovali jej bipolárnu poruchu a trpela napríklad aj posttraumatickou stresovou poruchou, depresiami a samovražednými sklonmi.

© Autorské práva vyhradené

10 debata chyba
Viac na túto tému: #video #Sinéad O'Connor

+ Ak zmenu sami nebudete chcieť, zmena sama nepríde, myslite nato.
Venujte čas finančnému plánovaniu, odmena vás...

+ Vyskúšajte nové zdravé recepty, objavte radosť z varenia.
Neberte nič na ľahkú váhu, avšak nič ani veľmi...