Ako treba správne žiť? Miro Šmajda reaguje

Slovenský spevák Miro Šmajda v skladbe Návody satiricky reaguje na skutočnosť, že ľudia pohybujúci sa v šoubiznise sú večne vystavovaní kritike ostatných.

10.08.2017 08:49
debata

"Skladbu som napísal ako satirickú reakciu na to, ako sme z každej strany umelo bombardovaní návodmi, ako máme žiť, ako sa máme chovať, čo je správne, čo je in a tak ďalej. Príde mi to vtipné a postavené na hlavu, preto som aj do klipu pozval kamošov z rôznych oblastí mediálneho fachu, ako napríklad pornoherečku Lady Dee, Honzu Bendiga, Pavla Novotného, Dominika Feriho, ktorí si kontroverzne razia svoju cestu bez ohľadu na to, čo si iní myslia. Práca na klipe bola viac zábavou ako prácou a všetci ju poňali veľmi recesisticky, takže o zaujímavé scény nie je núdza,“ povedal Šmajda, ktorý v súčasnosti koncertuje okrem vlastného zoskupenia Terrapie i s českou kapelou Walda Gang.

"Musel som premýšľať a usporiadať si veci tak, aby som zvládol už zazmluvnené vystúpenia so svojou kapelou, no napokon sme ustáli aj časové kolízie. Je to zaujímavé. Piesne, ktoré s Walda Gangom spievam, sú upravené do rockového štýlu, a keď k tomu prirátame môj prejav, je to o cirkus viac,“ skonštatoval s úsmevom spevák. "Lietam po javisku, užívam si to. Baví ma to. Zvažoval som svojho času aj konkurzy do muzikálu, no práve vtedy mi prišla táto ponuka. Je to harmonické riešenie sebarealizácie. S Walda Gangom je to totiž naozaj trochu o divadle, o estráde, ktorá je podaná s gráciou a kvalitou,“ uzavrel Šmajda.

debata chyba
Viac na túto tému: #Miro Šmajda #Návody

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...