Prvýkrát od rozchodu na verejnosti: Pratt sa usmieva... nasilu?!

Vydržať v manželstve na pôde Hollywoodu? Zdá sa to priam ako nemožná misia. Potvrdil to aj rozchod herečky Anny Farisovej a jej polovičky - herca Chrisa Pratta.

15.08.2017 00:00
Chris Pratt Foto: ,
Cenu pre najlepšieho herca sci-fi žánru si odniesol Chris Pratt.
debata

Hrdina filmov Strážcovia galaxie či Jurský svet spoločne so svojou manželkou pred vyše týždňom ohlásili na Facebooku v spoločnom vyhlásení, že ich manželstvo sa končí rozchodom. „Veľmi sme sa snažili a sme naozaj sklamaní,“ zneli ich slová na sociálnej sieti.

Pár dní nebolo možné vypátrať ani jedného zo slávnej hereckej dvojice, no minulý víkend to ukončil samotný Pratt, keď vyrazil na nedeľnú bohoslužbu so synom Jackom. O pár hodín neskôr večer sa objavil aj na vyhlásení cien Teen Choice Awards 2017, kde si prevzal trofej pre najlepšieho herca v sci-fi žánri.

Chris Pratt a jeho manželka Anna Faris na... Foto: Reuters, DANNY MOLOSHOK
Chris Pratt Chris Pratt a jeho manželka Anna Faris na archívnom zábere.

Tridsaťosemročný Pratt síce strúhal pred kamerami a fanúšikmi úsmevy, podľa očitých svedkov však v zákulisí pôsobil mĺkvo a unavene. O tom, že sa chce vyhnúť mediálnemu záujmu, svedčí fakt, že neprešiel ani po slávnostnom koberci na úvod večera. Po cenu dorazil priamo zo zákulisia, kde sa skrýval pred bulvárnymi fotografmi.

Hercova manželka Anna Faris sa od ohlásenia rozchodu zdržiava na neznámom mieste. Len nedávno so synom Jackom vyrazila na premiéru filmu Emoji Movie, kde nahovorila jednu z animovaných postáv.

Herečka a speváčka Victoria Justice v kreácii...
Zápasníčka a modelka Nikki Bella.
+18Herečka Millie Bobby Brown (vľavo) a tanečnica...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #Chris Pratt #verejnosť #Anna Faris #Teen Choice Awards

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...