Svaly napnuté, telo ukážkové! Takto oslavoval narodeniny fešák Thor

Oslávil 34. narodeniny a pri tej príležitosti nadchol určite všetkých svojich fanúšikov. A najmä fanúšičky. Herec Chris Hemsworth strávil víkend bez trička.

15.08.2017 17:01
debata

Vyzerá to tak aspoň zo záberov na Instagrame, kde sa predstaviteľ Thora a niekdajší nositeľ titulu najsexi muža planéty pochválil víkendom v spoločnosti manželky a priateľov. Všetci ho sprevádzali na jeho narodeninovej oslave, ktorá sa nekonala v žiadnom nočnom klube či reštaurácii, ale malebnej prírode.

Hollywoodsky fešák a jeho o sedem rokov staršia manželka Elsa Pataky vyrazili s priateľmi na Veľký bariérový útes. Spoločne si všetci užívali romantické chvíle na prímorskom móle, v skalnatom útese aj na lodi. To všetko ukazuje prezentácia na Hemsworthovom profile, ktorý netajil nadšenie z osláv. A ani z toho, že má po boku krásnu manželku.

Herec sa už čoskoro objaví na plátnach kín vo filme Thor: Ragnarok, na rok 2018 je plánovaná premiéra akčnej vojnovej drámy Horse Soldiers. V nej si zahral austrálsky rodák spoločne s manželkou, ktorá pochádza zo Španielska.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #narodeniny #Instagram #Chris Hemsworth #oslava #Elsa Pataky

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...