Kylie Minogue zachytili v Londýne so známym hercom. Čo je za tým?

Nebodaj opäť nová láska? Takéto otázky sa objavili u mnohých Britov, keď si pozreli zábery speváčky Kylie Minogue a známeho muža po jej boku.

17.08.2017 00:00
Herečka a speváčka Kylie Minogue pózuje... Foto: ,
Herečka a speváčka Kylie Minogue pózuje fotografom.
debata

Austrálsku rodáčku zvečnili paparazzovia v londýnskych uliciach po boku herca Guya Pearca, známeho napríklad zo snímky Memento. Napriek tomu, že dvojica vyzerala veľmi spokojne a uvoľnene, o nový pár sa nejedná.

Verní fanúšikovia drobnej speváčky dobre vedia, že Kylie sa s Pearceom pozná už tri desaťročia. Spojil ich projekt Susedia – slávny seriál, ktorý naštartoval kariéru obom známym osobnostiam. A nielen im.

Minogue a Pearce však aj napriek početným rokom, ktoré od momentu ich účinkovania v televíznom hite uplynuli, zostali priateľmi. „Stretávajú sa pravidelne. Jeden sa zaujíma o život toho druhého a majú sa veľmi radi. Podporujú sa, no nie je to o partnerskej láske. Sú skvelí kamaráti,“ tvrdí zdroj z okolia hviezdy.

Minogue naposledy mala vzťah s hercom Joshuom Sassem. Pearce je od roku 2015 partnerom holandskej herečky Carice van Houtenovej, známej napríklad zo seriálu Hra o tróny či oscarovej drámy Čierna kniha.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #priateľstvo #paparazzi #večera #Kylie Minogue #Guy Pearce

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...