Horúčavy? To by som najradšej bola v jaskyni, vraví Šoralová

Slovenská speváčka Lucia Šoralová neobľubuje v lete extrémne horúčavy.

17.08.2017 14:49
Lucia Šoralová Foto:
Lucia Šoralová na archívnom zábere.
debata

„Vtedy prežívam len zašitá doma. Najradšej by som také leto strávila v jaskyni. To by bolo ideálne. Treba však robiť program deťom, tak sa snažím s nimi vychádzať buď ráno alebo zase až večer,“ zasmiala sa.

Leto v Prahe však i napriek vysokým teplotám považuje za zábavné. „Všade je kopec zaujímavých akcií, najmä pre deti. A na Petříne, kde bývame, sme ako v takej záhrade. Rastú tu špendlíky, slivky, jablká, hrušky a dokonca aj mandle. Minulý rok som urobila špendlíkové kompóty a už na začiatku jari sme nemali ani jeden,“ podotkla Šoralová.

Okrem Prahy trávila speváčka leto s rodinou i na Táloch. „Deti sú tam na golfovom tábore, čo znamená, že ich tam ráno dáme a o štvrtej si ich vyzdvihneme. Hrajú golf, plávajú a súťažia a to všetko v tej neuveriteľne krásnej scenérii uprostred lesa a kopcov. Nádhera. A my s Ondřejom tam hrávame tiež. Tento rok sme dokonca na Malom medveďovi vyhrali nočný golf dvojíc. Začína sa hrať až večer, keď padne tma a ihrisko sa nasvieti, takže loptičky mimo stredu fairway sa dosť zle hľadajú. Vyhrávajú tí, ktorí hrajú na rovné rany, žiadne iné sa tam totiž nájsť nedajú. A mimochodom, keď sme sa tento rok na Malom medveďovi o ôsmej večer stretli, tak sa v tom čase na Veľkom medveďovi na fairwayi na štrnástej jamke objavil naozajstný medveď. Našťastie tam vtedy nikto nebol. Tento rok som dokonca kvôli medveďom nemohla ísť ani na hríby a na maliny. Strašne mi to bolo ľúto, lebo na to sa vždy najviac teším,“ uviedla speváčka, ktorá sa s rodinou chystá ešte na Gran Canariu.

„Chodíme tam kvôli deťom do takého rezortu, ktorý je strašne pohodlný a pre deti ideálny. Sme pri piesočnatej pláži, ale deti aj tak väčšinu času trávia v hotelových bazénoch, ktoré sú tam úžasné. Je to také dvojtýždňové leňošenie, také že deti leňošia a my kmitáme okolo nich. Za mňa sú tie Tále oveľa lepšie,“ poznamenala s úsmevom talentovaná Bratislavčanka.

„A ešte by som chcela toto leto detičky vziať na farmu Blaník. Minulé leto sme tam boli, no to boli ešte maličkí a nevládali to celé prejsť. Je to tam nádherné a pre mestské deti je to úplný raj,“ dodala speváčka, ktorá sa na jeseň opäť objaví na jednom pódiu s legendárnou českou skupinou Neřež, s ktorou odohrá spolu tri koncerty.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #leto #deti #horúčava #program #Lucia Šoralová

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...