Jamie Cullum plánuje navštevovať hodiny klavíra

Jamie Cullum by chcel roku 2011 navštevovať hodiny klavíra. Britský spevák má na svojom konte už päť štúdiových albumov, na ktorých ukázal nielen spevácke, ale aj svoje klavírne umenie.

01.01.2011 11:48
Jamie Cullum Foto:
Spevák a hudobník Jamie Cullum.
debata

Hodiny spevu, ktoré navštevoval v roku 2010, ho však inšpirovali k tomu, aby sa začal ešte viac venovať nástroju, na ktorý sa naposledy učil hrať pred dvadsiatimi rokmi. „V roku 2011 mám v pláne pokračovať s hodinami spevu a tiež po asi dvadsiatich rokoch opäť začať s hodinami klavíra,“ napísal na svojej oficiálnej stránke 31-ročný Cullum.

„Hodiny spevu ma inšpirovali k tomu, aby som sa lepšie pozrel na tie biele a čierne klávesy. A aj tak, je najvyšší čas, aby som do pekla vedel, čo tie bodky na papieri znamenajú,“ vysvetlil Cullum a ďalej svojim fanúšikom sľúbil, že ich počas roka bude priebežne informovať o svojich výsledkoch.

Jamie Cullum, ktorého ostatný album The Pursuit vyšiel v novembri 2009, očakáva v roku 2011 aj prírastok do rodiny. Jeho manželka, spisovateľka a bývalá modelka Sophie Dahl, ktorú si vzal v januári 2011, by mala na svet dieťa priviesť vo februári.

debata chyba

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...