Žiadne emaily, o chvíľu sa vrátime k papierom, tvrdí herec z Hry o trónu

Nedávny únik novej epizódy seriálu Hra o tróny pred oficiálnou premiérou opäť rozpútal debatu o tom, ako vlastne zabrániť podobným aktivitám hackerov. Zapojil sa aj Nikolaj Coster-Waldau.

19.08.2017 00:00
Herec Nikolaj Coster-Waldau z Hry o tróny. Foto: ,
Herec Nikolaj Coster-Waldau z Hry o tróny.
debata

Predstaviteľ jedného z hlavných hrdinov obľúbenej televíznej ságy v rozhovore pre EW Radio uviedol, že si myslí, že sa ľudstvo bude musieť vrátiť o krok späť. „V zásade sa budeme musieť vrátiť k doručovaniu osobne do rúk, budú nám posielať tlačený scenár. Tvrdú kópiu namiesto všetkých emailov a podobných digitálnych vecí,“ narážal dánsky rodák na USB kľúče či iné digitálne nosiče a uložiská.

Podľa Costera-Waldaua sa niečo podobné však stane globálne už do pár rokov. „Dnes sa zhovárate s policajtmi na ulici a pýtate sa ich, aké sú dnes najväčšie zločiny. Najviac ide o zneužitie platobných kariet, alebo mobilov a smartfónov. Ide presne o túto vec. Je to digitálne. Budeme sa musieť vrátiť ku cashu. Späť k hmotným veciam namiesto online priestoru,“ pokračoval herec.

Ten sa popri účinkovaní v seriáli Hra o tróny stíha venovať aj vlastným projektom. Jedným z nich je aj novinka, ktorú propaguje v týchto dňoch – akčná dráma Shot Caller.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #hacker #digitalizácia #Hra o tróny #únik #Nikolaj Coster-Waldau

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...