Zadok ledva skrytý, prsia vytlačené! Spoznáte túto slávnu Češku?!

Tomu sa povie teda zmena imidžu. Slávna hudobná diva od českých susedov bola na nepoznanie, keď na prehliadke v Prahe predvádzala kostýmy z pripravovaného muzikálu Sestra v akcii.

20.08.2017 00:00
debata (6)
Speváčka Lucie Bílá na prehliadke kostýmov z... Foto: Profimedia
Speváčka Lucie Bílá na prehliadke kostýmov z predstavenia Sestra v akcii. Speváčka Lucie Bílá na prehliadke kostýmov z predstavenia Sestra v akcii.

Áno, reč je o Lucii Bílej, multinásobnej Zlatej slávici, ale tiež známej porotkyni talentovej šou Česko Slovensko má talent. Bílá stvárni v pripravovanom predstavení jednu z hlavných úloh a na prehliadke, v rámci ktorej divadlo predstavilo kostýmy novej šou a zároveň si urobilo malú reklamu na jesennú sezónu, nemohla chýbať.

Hoci táto dáma už dovŕšila päťdesiatku, jej forma je ukážková. Dôkazom boli aj bezchybné nohy v kratučkých šatách na spôsob 70-tych rokov. Na hlave mala masívnu parochňu s afro účesom a na nohách zase vysoké kožené fialové čižmy.

Bílej robil spoločnosť aj bývalý manžel Václav Noid Bárta, ktorý by sa v predstavení mal objaviť tiež. V susednom Česku žne muzikálová produkcia stále pomerne veľké úspechy.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #Mini #Lucie Bílá #dekolt #muzikál #Sestra v akcii

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...