Cruise nie je dobrý človek, je diabolský, tvrdí bývalá scientologička

Na adresu herca Toma Cruisa sa kritika znáša najčastejšie pre jeho zanietené podporovanie scientológie. Len nedávno však prehovorila aj herečka Leah Remini, bývalá Cruisova kamarátka.

22.08.2017 00:00
Leah Remini Foto: ,
Leah Remini počas udeľovania cien "TCA" v Los Angeles.
debata (6)

Na otázku, či je podľa nej Cruise dobrý človek, odpovedala veľmi rezolútnym nie. „Povedzme to bez okolkov, nie je to dobrý človek,“ vyhlásila 47-ročná Remini. „Na jednej strane je verejná persóna, ktorá sa vám pozrie priamo do očí, potrasie vám rukou, je k vám veľmi pozorná. A potom je tam celkom iný človek, ktorý sa ukrýva za touto maskou,“ uviedla herečka.

„Niekto by mohol povedať, že to tak máme všetci. Je rozdiel medzi tým, akí sme na verejnosti a akí v zákulisí. Ale ľudia okolo Toma, ľudia, ktorí pre neho pracujú a nemusia to byť len scientológovia, by povedali, že je diabolský,“ pokračovala Remini, ktorá scientologickú cirkev opustila v roku 2013.

Odvtedy nakrútila niekoľko dokumentov a pravidelne sa vyjadruje k problematike scientologickej cirkvi. Viackrát sa vyjadrila aj na adresu Toma Cruisa. V rozhovore tiež uviedla, že on a známy líder scienotologickej organizácie David Miscavige by mohli byť dvojičky.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #Tom Cruise #scientológia #človek #Leah Remini

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...