Modelka Bar Refaeli sa poriadne zaguľatila! A na kráse jej to iba pridáva

Už čoskoro privedie izraelská hviezda na svet svoje druhé dieťa.

22.08.2017 00:00
debata

Koncom marca povrdila slávna izraelská modelka Bar Refaeli, že spolu s manželom, podnikateľom Adim Ezrom, sa tešia na druhé bábätko. 32-ročná Bar porodila prvé dieťa, dcérku Liv, pred rokom v auguste. Súrodenca sa tak dočká naozaj skoro.

This tree makes me look small. Which is a good enough reason for me to post it.

A post shared by Bar Refaeli (@barrefaeli) on

Na zväčšujúce sa bruško upozornila krásna mamička aj nedávno. Na svoj Instagram „zavesila“ fotografiu, ako si drží bruško a pózuje pri hrubom kmeni stromu. „Vďaka tomuto stromu vyzerám taká malá. A to je pre mňa dobrý dôvod, aby som fotografiu zverejnila,“ napísala.

Modelka má na Instagrame 2 a pol milióna fanúšikov, s ktorými sa delí o svoje fotografie. Zábery dcérky však na internete nezverejňuje.

Bar Refaeli sa objavila na obálkach prestížnych magazínov ako Elle, Marie Claire, Cosmopolitan, GQ, Esquire, Glamour, Maxim alebo Harper's Bazaar. V roku 2009 bola na titulke špeciálneho plavkového čísla časopisu Sports Illustrated a magazín Maxim ju vyhlásil za najsexi ženu roka 2012. V minulosti chodila napríklad s hercami Davidom Charvetom alebo Leonardom DiCapriom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #Bar Refaeli

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...