Plešina, akné a zlá pleť! Toto spravili zo sexbomby z Vlka z Wall Street!

Jedna z najsexi žien sveta sa neobáva vzdať svojej krásy a zmeniť sa na nepoznanie. Herečka Margot Robbie najprv tak urobila pri nakrúcaní biografie o korčuliarke Tonye Hardingovej. A teraz je z nej kráľovná.

21.08.2017 15:46
debata
Herečka Margot Robbie na nepoznanie pri... Foto: Profimedia
Margot Robbie Herečka Margot Robbie na nepoznanie pri nakrúcaní filmu Mary Queen of Scots.

Rodená Austrálčanka sa v týchto dňoch objavila na pľaci pri nakrúcaní filmu Mary Queen of Scots, v ktorom jej tvorcovia zverili rolu kráľovnej Alžbety I. Úlovok, aký sa podaril paparazzom, ukazuje, že Robbie bola ochotná zájsť naozaj ďaleko.

V maskérni 27-ročnú herečku zamaskovali do podoby slávnej panovníčky. Najprv jej posunuli líniu vlasov falošným vyholením nad čelom a pridali k tomu ryšavé vlasy. Nasledovala úprava tváre – pleť je bledá s ružovými fľakmi, nechýbajú však ani jazvičky na tvári po akné, ktoré v tom čase boli naozaj bežné a nechávali výrazné stopy na tvárach chudobných aj bohatých.

Herečka Margot Robbie bola skvostná v kreácii... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herečka Margot Robbie bola skvostná v kreácii Calvin Klein Collection. Herečka Margot Robbie bola skvostná v kreácii Calvin Klein Collection.

Robbie sa zatiaľ k účikovaniu v spomenutom filme nevyjadrila, jedno je však isté – rolu vníma ako veľkú hereckú výzvu. Možno kalkuluje s tým, že práve úlohy, kde sú herci ochotní opustiť svoj príťažlivý vzhľad a nechať sa zmeniť na nepoznanie, majú najväčší úspech aj u kritikov.

Takto pred rokmi sa podobne prevtelila do role maniakálnej vrahyne Charlize Theron. A z jej výkonu vo filme Monštrum bol Oscar. Robbie, ktorej film uvedú do kín až budúci rok, si možno bude brúsiť zuby na sošku o pár mesiacov neskôr. Ktohovie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #film #nakrúcanie #maska #Kráľovná #Margot Robbie

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...