Petru Vajdovú kontrolovali za volantom. Nafúkala viac ako dve promile!

Vyše dve promile mala nafúkať pri policajnej kontrole známa slovenská herečka Petra Vajdová. Malo sa tak stať ešte v sobotu 12. augusta. Informácie o tom prenikli do médií až v týchto dňoch.

22.08.2017 10:54 , aktualizované: 11:22
herecka petra vajdova Foto: ,
Petra Vajdová je rodáčka z Martina, herectvo vyštudovala na VŠMU.
debata (42)

O Vajdovej prečine informujú bulvárne médiá ako Nový čas a Plus 1 deň. Pre druhý z menovaných sa vyjadrila samotná hviezda z dosiek Slovenského národného divadla a celý incident poprela. „To je dobrá blbosť, to určite nie! Nie, nie je to pravda,“ cituje Vajdovú Pluska.sk.

Portál však upozorňuje, že informácie od polície tvrdia niečo iné. „Hliadkou PZ bolo v poludňajších hodinách dňa 12. 8. 2017 zastavené na Hradskej ulici v Bratislave osobné motorové vozidlo zn. Kia Ceed. Vodička tohto vozidla bola v súlade so zákonom podrobená vykonaniu kontroly, v rámci ktorej jej bola vykonanou dychovou skúškou na zistenie prítomnosti alkoholu v dychu nameraná hodnota 1,15 mg/l alkoholu, čo predstavuje hodnotu 2,4 promile,“ uviedol pre noviny príslušný policajný hovorca Michal Szeiff.

Opakovaná dychová skúška podľa jeho slov prítomnosť alkoholu potvrdila. "Vodička bola následne obmedzená na osobnej slobode a eskortovaná na príslušné oddelenie PZ. V tejto súvislosti vzniesol poverený príslušník Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave II obvinenie z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky voči 32-ročnej Petre V. z okresu Senec,“ potvrdil Szeiff.

Vzhľadom na to, že Vajdová by sa už čoskoro mala objaviť aj v zábavnej šou Let's Dance televízie Markíza, otázky vzbudzuje, aký postoj k situácii zástupcovia televízie zaujmú. Ako však pre Pravda.sk uviedol Michal Borec, riaditeľ PR a marketingu televízie Markíza, „všetky možné scenáre sú zatiaľ otvorené“. „Myslíme si však, že v tomto prípade si Petra zaslúži druhú šancu,“ doplnil Borec.

© Autorské práva vyhradené

42 debata chyba
Viac na túto tému: #alkohol #šoférovanie #promile #Petra Vajdová

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...