Najdivokejšia vec vo Vegas, čo spravila Jennifer Lopez? Tak to prekvapí...

Už niekoľko mesiacov môžu vidieť v Las Vegas hostia speváčku Jennifer Lopezovú v rámci jej opulentnej šou. Užíva si hviezda v meste hriechu aj niečo iné ako prácu?

23.08.2017 00:00
debata

Pre magazín Paper, ktorý vytvoril špeciálne „vegas“ vydanie so štyrmi rôznymi titulnými stranami nového vydania, sa latino diva vyjadrila na otázku, či aj ona v Las Vegas poriadne žúruje.

„Mám pocit, že ľudia tu prežívajú divoké dobrodružstvá a pijú a všeličo iné. Ale ja nič z toho nerobím,“ vyhlásila 47-ročná Lopez. „Som tu kvôli tomu, aby som tancovala a vystupovala. Najdivokejšia vec, akú som spravila v tomto meste, je, že som tancovala do rána do štvtej,“ pokračovala speváčka.

Na titulnej strane magazínu Paper pózuje v typickom vizuálne opulentnom kostýme s množstvom flitrov, perím a kratučkými šortkami. Paper však zvečnil na titulnú stranu aj skupinu Backstreet Boys či speváka Rickyho Martina. Vlastnej titulnej strany sa dočkala aj Mariah Carey – jedna z najväčších „sokýň“ Lopezovej. Carey na obálke pózuje hore bez len v sieťovaných pančuchách a trblietavých nohavičkách.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Lopez #Las Vegas #divoká šou

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...