10 týždňov po pôrode vyzerá božsky! A pozrite sa na ten výstrih...

Desať týždňov nie je dlhá doba. Ak privediete na svet dvojičky, čas dostať sa späť do formy pred pôrodom býva omnoho dlhší. Ale nie pre speváčku Beyoncé.

23.08.2017 15:11
debata

Slávna americká diva v pondelok večer zverejnila na svojom Instagrame krátke video sprevádzané skladbou Kiss od Princa. A vyrazila dych mnohým svojim fanúšikom.

Dôvod je jasný, trojnásobná mama totiž vyzerá v zostrihu priam dokonalo. Jej ženské krivky obopínajú minišaty s odhalenými ramenami značky House of CB a Beyoncé sa v nich predvádza pred kamerou ako skutočná profesionálka.

Prehliadnuť sa určite nedá, že materstvo prinieslo speváčke pár centimetrov navyše v oblasti výstrihu. Driek však má opäť štíhly a boky ako Venuša. Magazín People zistil, že speváčka má na sebe šaty, ktoré stoja „len“ 179 dolárov. V porovnaní s horibilnými sumami, ktoré stojí väčšina vecí v jej hviezdnom šatníku, sa toto zdá skutočne ako lacný kúsok a na internete sa objavilo množstvo pochvalných reakcií práve na to, že 35-ročná speváčka sa neostýcha obliecť ani do lacnejších modelov.

People tiež cituje zdroj z okolia hviezdy, podľa ktorého sa od pôrodu dvojčiat Sira a Rumi vracia hviezda pomaly k bežnému životu. „Je teraz nesmierne šťastná ako mama a nemá zatiaľ plány vracať sa do práce,“ uviedol zdroj. Tvrdí tiež, že medzi speváčkou a jej manželom Jay-Z momentálne panuje priam idylická atmosféra. „Zdá sa, že si užívajú dostatok zábavy pri výchove spoločnej rodiny,“ dodal zdroj.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Beyonce #Instagram #Telo #materstvo #návrat #dekolt #forma

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...