Leniví migranti! Čo spôsobili oddychujúce černošské hviezdy v Taliansku?

Samuel L. Jackson a Magic Johnson si s taškami Prada a Louis Vuitton pri nohách chceli v malom mestečku len posedieť na lavičke. Netušili, čo tým spôsobia.

23.08.2017 16:20
debata (1)

Hollywoodska hviezda Samuel L. Jackson si spolu s niekdajším hráčom NBA, Magicom Johnsonom, vyšli na nákupy počas ich dovolenky v Taliansku. Ich oddych na lavičke v toskánskom mestečku Forte dei Marmi, počas ktorého sa im pri nohách povaľovali nákupné tašky Louis Vuitton a Prada, spôsobil nevôľu na internete.

Samuel L. Jackson s Magicom Johnsonom na... Foto: facebook
Samuel L. Jackson Samuel L. Jackson s Magicom Johnsonom na lavičke v meste Forte dei Marmi.

Náhodní okoloidúci fanúšik ich odfotografoval a záber zverejnil na facebooku. Záberu sa chopil aj taliansky novinár a rozhlasový moderátor Luca Bottura, ktorý k fotografii napísal ironickú popisku: „Verejné finančné prostriedky vo Forte dei Marmi … Nakupujú značku Prada s denným príspevkom 35 eur. Zdieľajte, ak ste rozhorčení.“ Nie všetci však pochopili, že išlo o iróniu. Následne sa začala prostredníctvom internetu šíriť vlna nenávisti voči migrantom žijúcim v Taliansku. Upozorňovali na štedrý systém, ktorý im umožňuje nakupovať drahé značkové oblečenie. Pod fotografiou sa množili komentáre ako „leniví migranti“.

Okrem iných fotografiu zdieľala aj chorvátska modelka žijúca v Taliansku, Nina Moric. Tá sa rozohnila nad tým, že migranti dostávajú priveľa peňazí. „Keď som videla migrantov posedávajúcich na lavičkách vo Forte dei Marmi, ktorí od nás dostávajú 35 eur na deň, myslím si, že je to už trocha priveľa.“ Neskôr sa aj ona ozvala s tým, že svoj príspevok myslela ironicky.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Taliansko #Earvin Magic Johnson #Samuel L. Jackson

+ Každý na vás vidí, že niečo nie je v poriadku, je na čase urobiť zmenu.
Ak niečo neviete, spýtajte sa niekoho na...

+ Doprajte si čas na relaxáciu, vaše telo potrebuje oddych.
Úspory peňazí začínajú správnym riadením času....