Účtuje s hviezdnymi nepriateľmi?! Taylor Swift má nový singel

Americká speváčka Taylor Swift zverejnila skladbu Look What You Made Me Do.

25.08.2017 17:25
Speváčka Taylor Swift, ktorá bola... Foto: ,
Speváčka Taylor Swift na archívnom zábere.
debata

Novinka je prvou ukážkou z jej pripravovanej štúdiovky Reputation, ktorá sa dostane na trh 10. novembra. O vznik singla sa postarali spolu s 27-ročnou interpretkou aj hudobník Jack Antonoff a traja členovia skupiny Right Said Fred – Richard Fairbrass, Fred Fairbrass a Rob Manzoli.

Priaznivci rodáčky z Readingu v Pennsylvanii si novinku môžu vypočuť napríklad prostredníctvom služby Spotify či YouTube, kde k nej ponúkla aj lyric video. Jej fanúšikovia sa okrem toho môžu v nedeľu tešiť aj na videoklip, ktorý umelkyňa predstaví počas udeľovania cien MTV Video Music Awards.

Médiá už rozoberajú text skladby, ktorá je podľa mnohých reakciou na verejné zosmiešnenie Swiftovej televíznou celebritou Kim Kardashianovou. Tá usvedčila speváčku z klamstva, keď tvrdila, že nedostala na schválenie text rapovej skladby Kanye Westa, ktorú verejne odsúdila. Telefonická nahrávka však dokázala, že West so Swiftovou telefonoval a dostal od nej požehnanie, aby verše použil.

Americká hviezda má však konfliktov na svojom konte požehnanie. Veľa sa hovorí aj o vzájomnej nevraživosti medzi ňou a Katy Perryovou. Dôvodom malo byť, že jedna druhej ukradla tanečníkov pred blížiacim sa turné. V minulosti sa do Swiftovej navážala aj raperka Nicki Minaj.

debata chyba
Viac na túto tému: #účtovanie #konflikt #Taylor Swift #singel #text

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...