Radosť z baby boomu neskrýva ani švédska princezná Viktória

Plný kráľovský dvor drobcov! Švédsko je nadšené, potomkov s modrou krvou pribúda.

30.08.2017 18:00
princ Daniel Foto:
Švédsky princ Daniel, jeho manželka, princezná Viktória a ich dve ratolesti - Estelle a Oscar.
debata

Priam baby boom zúri vo švédskej kráľovskej rodine. Len pred pár dňami kráľovský palác potvrdil novinku, že princezná Madeleine spolu s manželom, bankárom Chrisom O'Neillom, očakávajú tretí prírastok do rodiny. A to sa každým dňom vo Švédsku čaká narodenie druhého potomka princeznej Sofie a jej manžela, Karla Filipa. Tí spolu vychovávajú syna Alexandra.

Rad dole: Kráľovná Silvia s princom Nicolasom a... Foto: photo@royalcourt.se
kráľovná Silvia, princezná Sofia Rad dole: Kráľovná Silvia s princom Nicolasom a princeznou Estelle. V strede zľava: Princezná Madeleine s dcérou Leonorou, princezná Viktória so synom Oscarom. Rad hore zľava: Chris O'Neil (manžel Madeleine), princ Karl Filip s manželkou Sofiou a ich synom Alexandrom, kráľ Karl Gustaf a princ Daniel (manžel Viktórie).

Z „nového“ bábätka Madeleine sa teší aj princezná Viktória, ktorá sa na margo tehotenstva svojej mladšej sestry vyjadrila. „Je to úžasné, neviem sa dočkať,“ opísala svoje pocity pre švédsky magazín „Svensk Damtidning“.

Správu o tehotenstve zverejnila Madelaine aj na svojom Facebooku: "Chris a ja sme nadšení, že sme v očakávaní. Tešíme sa, že sa zo štvorky stane päťka,“ napísala. Dvojica vychováva syna a dcéru.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dieťa #Švédsko #Madeleine

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...