Vrátila sa do milovaného Londýna! Drobná tam natočila nové video

Slovenská speváčka Emma Drobná zverejnila videoklip k piesni Words. Novinku nakrúcala na svojich obľúbených miestach v Londýne či Brightone. Medzi ne patrí napríklad Beachy Heads.

01.09.2017 16:00
V rámci finálového večera zaspievala Emma Drobná. Foto:
Speváčka Emma Drobná.
debata (2)

„To miesto bolo najkrajšie. Sú tam obrovské biele útesy a nádherné polia. Je to zaujímavé, nebezpečné a trošku aj strach vzbudzujúce miesto, keďže útesy sú naozaj obrovské. Jedna časť tých útesov je obklopená krížmi, kde si ľudia vzali život. Je to až zimomriavkové, ale nádherné,“ prezradila interpretka.

„Dosť času sme strávili presúvaním sa a väčšinou sme čakali na západy slnka, takže sme nenakrúcali doslova štyri dni vkuse,“ objasnila víťazka súťaže Česko Slovenská SuperStar z roku 2015.

Na klipe sa podieľal aj Radim Zbořil. „Videla som Radimovu prácu a fotky. Veľmi sa mi páčia. Mám taký pocit, že to má v oku. Dokáže nájsť zaujímavé výhľady aj na miestach, ktoré sa nám zdajú nezaujímavé,“ povedala. „Naším cieľom boli čo najprirodzenejšie, autentické zábery, preto som si mejkap aj vlasy robila sama,“ dodala.

Speváčka počas pobytu v Anglicku zažila aj náročné chvíle. „V predposledný deň som stratila všetky doklady. Musela som si vybavovať náhradné. To bol asi najnáročnejší okamih. Inak to prebiehalo v pohode, keďže Londýn už poznám,“ prezradila rodáčka z Trenčína, ktorú však ani táto príhoda neodradila od túžby po ďalšom cestovaní. „Určite by som ešte niekde v zahraničí klip chcela točiť. Svet ponúka veľmi veľa. Aj keď naše Slovensko je tiež krásne. Ale pre mňa je točenie v zahraničí spojením príjemného s užitočným, nakoľko milujem cestovanie,“ vyjadrila sa interpretka, ktorá má na konte aj singel Smile.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Londýn #novinka #video #Emma Drobná #Words

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...