Japonská princezná Mako sa bude vydávať! Jej srdce patrí spolužiakovi

Dvadsaťpäťročná Mako sa podľa vlastných slov zamilovala do snúbencovho úsmevu, ktorý je ako slnko, jeho úprimnosti a veľkého srdca.

03.09.2017 16:00
Japonská princezná Mako Foto:
Japonská princezná Mako a jej snúbenec Kei Komuro.
debata (2)

Dvadsaťpäťročná Mako a jej snúbenec Kei Komuro v nedeľu počas spoločnej tlačovej konferencie prezradili, že ich vzťah sa začal, keď si Mako pred piatimi rokmi za neho sadla počas stretnutia na tokijskej Medzinárodnej kresťanskej univerzite, ktorú obaja absolvovali.

Mako sa podľa vlastných slov zamilovala do jeho úsmevu, ktorý je ako slnko, úprimnosti a veľkého srdca. Sobášom s neurodzeným mužom príde Mako o kráľovské postavenie a titul. Svadba by sa mala podľa cisárskeho paláca konať niekedy na jeseň budúceho roka.

Dvojica asi rok žila vo vzťahu na diaľku, keď Mako študovala vo Veľkej Británii a Komuro v Spojených štátoch. Po večeri v decembri 2013 ju Komuro požiadal o ruku a Mako ho neskôr rodičom, princovi Akišinovi, ktorý je druhý v nástupníckom poradí na japonský cisársky trón, a princeznej Kiko, predstavila ako niekoho „s kým chce zdieľať svoju budúcnosť“.

Komuro, ktorý pracuje ako asistent v právnickej firme, je podľa vlastných slov vďačný a šťastný, že ho prijali jej rodičia i starí rodičia, cisár Akihito a cisárovná Mičiko.

Osemdesiattriročný japonský cisár Akihito by mal koncom roka 2018 abdikovať a na trón by mal nastúpiť jeho najstarší syn, korunný princ Naruhito.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Japonsko #svadba #Mako

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...