Kylie Jenner o vzťahu s otcom: Čo posilnilo ich spoločné väzby?

Bývalý olympionik Bruce Jenner, ktorý sa po zmene pohlavia stal Caitlyn Jennerovou, je na nože s celou rodinou. Takmer. Jeho slávna dcéra Kylie Jenner má však k nemu stále blízko.

05.09.2017 08:30
Televízna osobnosť Kylie Jenner v kreácii... Foto: ,
Televízna osobnosť Kylie Jenner v kreácii Atelier Versace.
debata

Najmladšia členka Jennerovsko-Kardashianovského klanu sa pred kamerami v šou The Life of Kylie rozhovorila o tom, že jej na otcovi veľmi záleží a snaží sa udržiavať s ním dobrý vzťah. Dôvodom údajne bolo, že pred časom jej najlepšia kamarátka Jordyn Woods svojho otca stratila. To Kylie otvorilo oči.

„Bolo naozaj ťažké vidieť Jordyn, ako musela prekonať túto stratu. Sme si také blízke, že keď plače ona, plačem aj ja. A bolo šialené uvedomiť si, že raz príde deň, keď stratím mojich rodičov aj ja,“ vyznala sa 20-ročná hviezda z reality-šou.

„Keď Jordyn prišla o otca, zmenilo to moje vlastné vnímanie. Rozhodne som si začala viac vážiť toho môjho. Bolo to ako budíček, aby som pochopila, že nič netrvá večne. Mali by sme oceňovať ľudí, ktorých milujeme, pokiaľ sú tu s nami,“ doplnila ešte podľa portále JustJared.com Kylie Jenner.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #rodič #strata #Kylie Jenner #Caitlyn Jenner

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...