Podviedol ma so šiestimi ženami, hovorí Sharon Osbourne o mužovi

Minulý rok zatriasla manželstvom Sharon Osbourneovej a jej manžela Ozzyho Osbourna škandalózna nevera. Hudobník mal manželku podviesť s vlastnou hair-stylistkou.

06.09.2017 00:00
Manželia Ozzy a Sharon Osbourneovci. Foto: ,
Manželia Ozzy a Sharon Osbourneovci na archívnom zábere.
debata

Pre Daily Telegraph však 64-ročná rodáčka z Londýna prezradila, že žena nebola jedna, bolo ich o päť viac. Áno, zdá sa, že Osbourne chytil v dôchodcovskom veku druhý dych. „Nebola to jedna žena, bolo ich dohromady šesť. Nejaká vy–baná ruská tínedžerka, potom masérka v Anglicku, naša masérka v Los Angeles a potom naša kuchárka,“ vymenovala otvorene Sharon Osbourne.

„Mal ženy vo viacerých krajinách. V podstate by sa dalo povedať, že ak mu ako žena pohladkáte chrbát alebo donesiete vozík s jedlom, boh vám pomáhaj,“ doplnila sarkasticky dlhoročná partnerka slávneho speváka z Black Sabbath.

Neveru vraj odhalila tak, že jej manžel poslal omylom email. Ten mal však smerovať k jednej z jeho mileniek. „Sedeli sme vedľa na seba gauči a pozerali telku. Odrazu mi od neho prišiel mail a tak sa ho pýtam, na čo mi posielaš tento hlúpy mail. Začal sa brániť, že žiaden neposlal. Tak som mu vytrhla telefón a hovorím, pozri sa! A samozrejme, že to bola správa pre jednu z jeho ženských,“ vysvetlila Sharon Osbourne, ktorá momentálne opäť účinkuje v porote šou X-Factor.

Napriek týmto udalostiam sa však s manželom nerozišla. Dokonca tvrdí, že Ozzy sa naozaj snaží polepšiť. „Teraz k nemu cítim ešte hlbšiu lásku, pretože ho rešpketujem. Vidím, ako sa snaží byť lepší chlap kvôli rodine,“ doplnila.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #pomoc #láska #nevera #Sharon Osbourne #Ozzy Osbourne

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...