Meghan Markle otvorene o princovi Harrym: Milujeme sa!

O súkromí nehovorí takmer vôbec. Aj preto je rozhovor s herečkou Meghan Markleovou, ktorý poskytla magazínu Vanity Fair, výnimočný. Rozpráva o láske s princom Harrym.

06.09.2017 08:30
Herečka Meghan Markle na archívnom zábere. Foto: ,
Herečka Meghan Markle na archívnom zábere.
debata

Kanadská herečka, ktorá už vyše roka randí s britským šľachticom, potvrdila, že obom záleží na tom, aby sa ich súkromie neprepieralo na verejnosti. „Tajne sme sa stretávali asi polroka predtým, než sa tie správy dostali na verejnosť,“ prezradila Markle.

Celý čas vraj normálne pracovala a jediné, čo sa po tom zmenilo, bolo vnímanie jej osoby okolím. „Ja sama som sa určite nezmenila. Som stále rovnaká osoba, nikdy sa nebudem definovať na základe vzťahu, v ktorom som,“ vysvetlila hviezda seriálu Suits.

Na otázku, prečo sa s Harrym snažia udržiavať všetko starostlivo v tajnosti, uviedla celkom jasne, že sa cíti byť zamilovaná a chce si tieto chvíle užívať sama. „Dúfam, že ľudia pochopia, že toto je náš čas. Sme pár, sme zamilovaní. Ale tieto chvíle patria nám. Sú súčasťou toho, čo teraz vnímame ako špeciálne. Pretože sú len naše,“ dodala 36-ročná kráska Meghan Markle, ktorá je od princa Harryho mladšia o štyri roky.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #princ Harry #vzťah #Vanity Fair #Meghan Markle

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...