Potvrdené! Katie Holmes randí s oscarovým Jamiem Foxxom

Štyri roky sa špekulovalo o tom, či sú alebo nie sú pár. Dôkaz konečne prišiel. Paparazzom sa podaril úlovok v prípade Katie Holmesovej a Jamieho Foxxa.

06.09.2017 13:57
Katie Holmes Foto: ,
Herečka Katie Holmes na archívnom zábere.
debata

Herecká dvojica, o ktorej vzťahu sa šuškalo niekoľko rokov, sa konečne objavila spoločne ruka v ruke. A to doslova. Držiteľ Oscara za výkon vo filme Ray a niekdajšia hviezda seriálu Dawson Creek sa spolu prechádzali po pláži v Malibu. Pôsobili veľmi romanticky, celý čas sa držali za ruky a Holmes sa spokojne usmievala. Fotografie zverejnil portál TMZ.com.

Herec Jamie Foxx. Foto: SITA/AP, John Salangsang
Jamie Foxx Herec Jamie Foxx.

Bývalá manželka herca Toma Cruisa sa od rozvodu s ním vyhýbala akýmkoľvek komentárom k svojmu súkromiu. Dlho to vyzeralo, že nechce žiadneho partnera a dcérku Suri bude vychovávať sama. Dokonca bulvárne médiá konšpirovali o tom, že jej samota je súčasťou dohody so silným scientológom Cruisom, ktorý si vraj neželal po boku dcéry iného muža.

Ako sa však zdá, pravda bude skôr v tom, že 36-ročná herečka si nanajvýš váži a stráži vlastné súkromie. Mediálneho záujmu si užila viac ako dosť práve v časoch manželstva so slávnym hollywoodskym hercom. Foxx má dve dcéry, ale nikdy nebol ženatý.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #vzťah #Jamie Foxx #rande #Katie Holmes #pár

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...