Nikdy ma nemiloval a prahne po peniazoch, vraví Mary J. Blige o svojom ex

Speváčka Mary J. Blige už niekoľko mesiacov prežíva náročné obdobie vďaka rozvodu s manželom Kendu Isaacsom. V magazíne Variety veľmi otvorene hovorila o svojich pocitoch.

08.09.2017 00:00
Speváčka a herečka Mary J. Blige. Foto: ,
Speváčka a herečka Mary J. Blige.
debata

Podľa jej vlastných slov v manželstve, ktoré trvalo trinásť rokov, prežívala náročné momenty a cítila na svojich pleciach váhu vlastnej mizérie. „Žila som v príšernom manželstve. Umierala som v ňom. Vedela som, že niečo je zle, akurát som to nemohla preukázať. Niesla som váhu toho pocitu, že sa necítim dobre, že to nie je to v poriadku,“ uviedla známa americká speváčka pre časopis.

Ďalšou ranou podľa nej bolo, keď jej súd vymeral pomerne vysokú sumu na alimenty po rozvode. Súd rozhodol, že 46-ročná rodáčka z New Yorku musí platiť ex-partnerovi 30-tisíc dolárov mesačne a dokonca uhradiť poplatok 235-tisíc dolárov (približne 209-tisíc eur) za služby Isaacsovho právnika. Isaacs pôvodne žiadal alimenty až vo výške 129-tisíc dolárov.

„Veľa vecí ma naozaj neteší. Viete, myslela som si, že ma niekto miluje. A potom z toho vysvitlo, že ma nemiloval. A teraz ešte prahne po mojich peniazoch,“ komentovala situáciu v interview Blige. „Ak sa objaví vo vašom živote čosi takéto, uvedomíte si, že ste nikdy neboli tá pravá, vyvolená. Bol tam niekto iný, kto bol jeho kráľovnou. Cítim sa podvedená a vyšťavená z celej situácie. Musím sa však usmievať a udržať si moje pozitívne myslenie. Inak by ma to zabilo,“ doplnila ešte speváčka, ktorá sa čoskoro objaví v jednej z hereckých úloh vo filme Mudhound.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozvod #rozhovor #Mary J. Blige #Kendu Isaacs

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...