Obrovský záujem! Tisíce divákov chcú súťažiť u Šéfky Mojsejovej

Iba minulý týždeň odštartovala náborová kampaň na novú súťažnú šou Šéfka, ktorej hlavnou tvárou je Nora Mojsejová. Odozva je prekvapivá a masívna.

24.01.2011 14:26
Nora Mojsejová Foto:
Nora Mojsejová bude mať pod palcom súťažiacich v šou Šéfka.
debata

Podľa informácií TV JOJ, ktorá bude reláciu vytvorenú na základe amerického licencovaného formátu Apprentice vysielať, prišlo v priebehu necelého týždňa viac ako osem tisíc prihlášok.

Výhrou v programe, ktorý bude na svojich obrazovkách vysielať aj televízia Prima, je garantovaný ročný kontrakt na sumu 100 000 dolárov. Víťaz ho získa spoločne s pracovnou pozíciou manažéra módnej značky Nora Fashion.

„Po úspešnej spolupráci s TV Prima na projekte Česko Slovensko má talent sme sa tento raz rozhodli spoločne priniesť našim divákom absolútnu novinku, ktorá bola hitom vo všetkých krajinách, kde sa vysielala,“ uviedol v tlačovom vyhlásení generálny riaditeľ TV JOJ František Borovský. „Nepochybujem, že zaujme aj u nás, o čom ma už teraz presviedča neuveriteľné číslo počtu prihlásených v priebehu necelého týždňa,“ doplnil.

Enormný záujem adeptov o účasť v šou je pozoruhodný aj v súvislosti s konkurenčným formátom, ktorý na svojich obrazovkách pripravuje TV Markíza a TV Nova. Česko Slovenská Superstar, ktorej kastingy sa uskutočnili v minulých týždňoch, prilákala vyše 10-tisíc záujemcov.

Je to síce viac ako v prípade Šéfky, no na prihlášku k Nore Mojsejovej mali diváci len týždeň, kým v speváckej šou sa dalo hlásiť niekoľko týždňov, dokonca aj priamo počas kastingov. Aj to by mohlo napovedať, či bude Mojsejovej program dostatočnou konkurenciou voči celosvetovo populárnej speváckej súťaži. Tieto dve novinky vyrazia do boja v rámci jarnej vysielacej štruktúry.

debata chyba

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...