Katie Holmes uvoľnila emócie! V hľadisku plnom ľudí

Tenis je zrejme jej obľúbeným športom. Slávna herečka sa nechala strhnúť počas povzbudzovania Venus Williamsovej.

09.09.2017 10:30
debata

Tenisové US Open prilákalo do hľadiska aj slávnu herečku, ktorá si prišla pozrieť newyorský zápas medzi Venus Williamsovou a Sloane Stephensovou. Nadšenie na tvári 38-ročnej hviezdy bolo značné, hoci po jej boku sedela „len“ kamarátka.

Katie Holmes (vpravo) sleduje s kamarátkou... Foto: SITA/AP, Adam Hunger
Katie Holmes Katie Holmes (vpravo) sleduje s kamarátkou zápas medzi Venus Williamsovou a Sloane Stephensovou počas US Open.

Iba pred pár dňami totiž vyšlo po štyroch rokoch dohadov a špekulácií najavo, že niekdajšia manželka Toma Cruisea je šťastná po boku oscarového herca Jamieho Foxxa. Zzačiatkom týždňa sa podarilo "nachytať, slávnu dvojicu na rande – kedy sa ruka v ruke prechádzali po pláži v Malibu.

Na spomínaný tenisový zápas však mama 11-ročnej Suri v doprovode Foxxa neprišla. Napriek tomu priam žiarila a pri podporovaní Venus Williamsovej sa nechala uniesť emóciami priamo v hľadisku pred ostatnými divákmi, na čo u Holmesovej zvyknutí nie sme.

Stále dievčensky pôsobiaca Katie zvolila šedé sako, pod ktorým jej svietila modrá džínsová košeľa – tá kontrastovala s jej tmavými rozpustenými vlasmi.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #US Open #Katie Holmes

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...