Herec z Beverly Hills 902 10: Keď chce môj syn nosiť šaty, nech ich nosí

Brian Austin Green, niekdajšia seriálová hviezda a manžel herečky Megan Foxovej, svoj súkromný život komentuje len zriedka.

09.09.2017 00:00
2006: Brian Austin Green  a  Megan Fox spoločne... Foto: ,
Brian Austin Green a Megan Fox.
debata

Aktuálne však urobil výnimku, keďže ide o jeho syna. 4-ročný Noah si občas oblieka dievčenské šaty a nosí dlhé vlasy. 44-ročný herec to okomentoval v rozhovore pre „Hollywood-Pipeline“ slovami: „Od niektorých ľudí som počul, že sa im nepáči, keď chlapec nosí šaty. A tým by som rád odkázal, že mi je to jedno. Noah má štyri roky a keď ich chce nosiť, tak nech ich nosí.“

Podľa jeho vyjadrenia ide v takomto veku len o to, čo deťom prináša radosť zo života. „Vo veku štyri či päť rokov by si mali deti užívať jednoducho zábavu. Noah tým nikomu neubližuje, keď nosí šaty. Keď to tak chce, je to fajn.“

Ako herec ďalej prezradil, má jedno veľké želanie. „Mám štyroch synov. A ak by prišiel na svet ďalší chlapec, bol by to kompletný basketbalový tím, čo by bolo úžasné. Napriek tomu si veľmi želám dcéru. Naozaj po tom túžim,“ dodal.

Herec má troch synov s manželkou, Megan Foxovou. Z predošlého vzťahu s herečkou Vanessou Marcilovou má 15-ročného syna Kassia.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #syn #Brian Austin Green

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...