Mieri pod čepiec! Mandy Moore dostala prsteň a žiadosť o ruku

Americká herečka a speváčka Mandy Moore a hudobník Taylor Goldsmith sa zasnúbili. Správu potvrdili moderátorke Leanne Aguilera z relácie Entertainment Tonight herečkini kolegovia zo seriálu This Is Us (2016) Chris Sullivan a Jon Huertas.

15.09.2017 10:30
Mandy Moore Foto: ,
Herečka a speváčka Mandy Moore.
debata

Podľa prvého menovaného sa 33-ročná umelkyňa o radostnú správu podelila v skupinovej konverzácii, ktorú medzi sebou účinkujúci v projekte majú.

„Videl som prsteň, ale ešte som nepočul ich príbeh, pretože som sa s ňou ešte nestretol. Len nám rozposlala upozornenie v našej rodinnej reťazi esemesiek. Neviem sa dočkať, keď o tom budem počuť,“ uviedol Sullivan.

„Myslím, že je to úžasné. Dobre pre ňu. Som šťastný. Taylor je úžasný chlapík. Zbožňujem ho, zbožňujem Mandy. Som naozaj šťastný, že sa pridávajú do klubu,“ dodal Huertas, ktorý v spomínanom projekte stvárňuje manžela Moore.

Moore a Goldsmith, ktorý je členom folk-rockovej kapely Dawes, tvoria pár už vyše dvoch rokov. Rodáčka z mesta Nashua v štáte New Hampshire bola v rokoch 2009 – 2016 vydatá za hudobníka Ryana Adamsa.

debata chyba
Viac na túto tému: #zásnuby #Mandy Moore #Taylor Goldsmith

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...