Mama ma sexualizovala už ako 12-ročnú, sťažuje sa Ariel Winter

Smutný príbeh rodinných vzťahov herečky Ariel Winterovej a jej matky Crystal Workmanovej má ďalšie pokračovanie. Herečka odhaľuje minulosť.

16.09.2017 10:00
Ariel Winter Foto: ,
Herečka Ariel Winter na premietaní novej série Modernej rodiny.
debata

Devätnásťročná hviezda seriálu Moderná rodina tvrdila v rozhovore pre The Hollywood Reporter, že bola ako malé dievča sexualizovaná práve vlastnou mamou. „Mama ma obliekala do tých najmenších minisukní, námorníckych kostýmčekov, topov s výstrihom a najkratších šiat, aké ste kedy videli,“ opísala Winter svoje detstvo.

„Ľudia si mysleli, že mám 24 v čase, keď som mala 12 rokov. Myslím si, že ak by v tomto mojom veku niekde nakrúcali nahú scénu, moja mama by na tisíc percent súhlasila s tým, aby som ju točila,“ dodala ešte tmavovlasá herečka.

V súvislosti s tým potom vyznieva trochu zvláštne, že sa Winter na verejnosti posledných pár rokov prezentuje vo veľmi odvážnych, niekedy až vulgárnych outfitoch. Jej mama, s ktorou vraj neprehovorila päť rokov (keďže vo veku Winterovej 15 rokov ju dostala na príkaz súdu do legálneho poručníctva jej staršia sestra), sa nedávno vyjadrila, že sa jej nepáči, ako sa Ariel prezentuje.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nahota #detstvo #dospievanie #Ariel Winter #vyzývavosť

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....