Potvrdila to! Mel B týral manžel, poslala silný odkaz cez internet

Obvinenia z toho, že Stephen Belafonte - exmanžel speváčky a televíznej porotkyne Melanie Brownovej alias Mel B ju fyzicky aj psychicky týral, sa objavili už pred mesiacmi. Potvrdila ich sama Mel B.

19.09.2017 00:00
debata
Herečka Nicole Kidman si odniesla cenu za výkon... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Nicole Kidman Herečka Nicole Kidman si odniesla cenu za výkon v miniseriáli Veľké malé klamstvá.

Stalo sa tak v nedeľu večer, keď zjavne bývalá členka formácie Spice Girls sledovala vyhlásenie cien Emmy a dojal ju moment víťazstva Nicole Kidmanovej. Austrálska herečka stvárnila v miniseriáli Veľké malé klamstvá niekdajšiu právničku, matku dvoch detí, ktorá čelí násilnému a majetníckemu manželovi.

Brown na svojom Instagrame zverejnila fotografiu z ceremoniálu s úryvkom pár viet 50-ročnej Kidmanovej. „Niekedy herectvo dokáže priniesť aj väčšie posolstvo a toto je náš príspevok. Priniesli sme trochu svetla na problematiku domáceho násilia. Je to komplikovaná a zákerná choroba a je jej vo svete omnoho viac, než si dokážeme pripustiť. Je naplnená hanbou a utajovaním a tým, že ste mi dali túto cenu ste posvietili na ňu ešte o trochu viac. Ďakujem vám,“ odkázala držiteľka Oscara divákom v sále aj pri obrazovkách.

Samotná Melanie Brown k fotografii napísala: „Prosím, verte, že nemusíte byť viac obeťou. Máte silu a podporu postaviť sa tomu. Opustiť všetku hanbu a bolesť, ktorú vám prináša človek, čo vám ubližuje.“

Pridala tiež následne tzv. hashtagy, v ktorých sama seba označila za ženu, čo prežila domáce násilie a vymanila sa z neho. Iba za dve hodiny sa k odkazu vyjadrilo vyše 5000 užívateľov a mnohí z nich priniesli aj vlastné skúsenosti s domácim násilím a zneužívaním v partnerskom vzťahu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Instagram #domáce násilie #Nicole Kidman #BOJ #priznanie #Emmy #Melanie Brown

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....