Dara Rolins vpustí fanúšikov do svojho života. Ako? Vraj diárom

Slovenská speváčka Dara Rolins predstavila v pondelok podvečer v jednom z bratislavských kníhkupectiev svoj diár na rok 2018 pod názvom Rok podľa Dary.

19.09.2017 12:26
Speváčka Dara Rolins počas krstu svojho diára... Foto: ,
Speváčka Dara Rolins počas krstu svojho diára na rok 2018.
debata

Interpretku k ďalšej tvorbe inšpiroval úspech jej minuloročného motivačného diára. Fanúšikovia a fanúšičky na jeho stránkach nájdu okrem týždenného kalendária v slovenskej i českej verzii tiež 28 fotografií zo speváčkinho súkromia z dielne fotografky Petry Ficovej a 25 strán textu, na ktorých obľúbená interpretka predstavuje samu seba, svoje myšlienky a emócie a prináša rôzne recepty a vlastné osvedčené tipy na zdravý životný štýl.

„Všetko, čo som do diára zakomponovala, prirodzene vyplynulo z vecí, ktoré sa mi v živote stali a stávajú. Ja som vlastne v tom istom čase, keď som písala tento diár, písala aj album. Naraz sa mi stretli dva významné projekty, ktoré som vypustila do sveta v tej istej dobe a myslím si, že jedno ovplyvnilo druhé. V mojej hudbe je veľmi veľa osobných myšlienok, zážitkov, názorov. A o to viac sa práve teraz pretlačili aj do diára. Príde mi osobnejší ako ten predošlý,“ povedala počas večera Rolins.

Jedinou podmienkou, ktorú si speváčka pri tvorbe diára určila, bolo, aby reálne vychádzali z jej života. „Všetko, čo robím, čo držím v ruke, čo si dávam do úst, čo si dávam na telo, čo s telom robím a s kým pracujem na veciach, všetko a všetci sú v tomto diári, pretože je z môjho života. A práve to je ten kľúč k tomu, že dokáže osloviť ľudí. Pretože je uveriteľný a úprimný,“ poznamenala speváčka.

Diár dopĺňajú tiež samostatné motivačné nálepky a vložené zrkadielko. „Keď totiž niekde na niekoho čakáte, prirodzene prichádza pred stretnutím potreba sa skontrolovať. No keby ste mali vyťahovať niekde v kaviarni z tašky zrkadielko, púder a make up, nie vždy sa to hodí. Ja si prídem v takýchto chvíľach trápne. Diár ale mám na stole vždy… Stačí ho otvoriť, môžete sa skontrolovať a pritom pôsobíte strašne profesionálne a intelektuálne,“ zasmiala sa Rolins. „Dúfam, že ma nikto s týmto nápadom ešte nepredbehol,“ dodala.

debata chyba
Viac na túto tému: #speváčka #predstavenie #Dara Rolins #diár

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....