Nenávisť je preč, odpustila mu! Meg Ryan opäť randí s bývalým

Náročný a ťažký bol údajne rozchod, ktorý prežila herečka Meg Ryan, keď si dali zbohom s hudobníkom Johnom Mellencampom. Dvojica je však znovu spolu.

20.09.2017 00:00
Meg Ryan a John Mellencamp Foto: ,
Herečka Meg Ryan s ex-priateľom Johnom Mellencampom na archívnej snímke.
debata

Potvrdzujú to aj paparazzovské zábery z New Yorku, na ktorých zachytili objektívy niekdajšiu hviezdu romantických komédií ako v objatí kráča so známym hudobníkom. Päťdesiatpäťročná herečka a o desať rokov starší Mellencamp si vyrazili v jednej z častí New Yorku na neskorý obed.

Dvojica sa podľa správ z ich okolia stretáva už niekoľko mesiacov. Prvýkrát po dlhom čase ich údajne stretli známi a priatelia už v máji tohto roka. V lete ich mohla spolu vidieť už aj verejnosť či všadeprítomní paparazzovia. Obaja sa však snažili svoje obnovené randenie nechať pod rúškom tajomstva.

Mellencamp pred časom uviedol v rozhovore s rádiovým moderátorom Howardom Sternom, že ho mnohé ženy nenávidia. „Meg Ryan ma nenávidí, neznáša ma na smrť. Už skrátka so mnou nič nechce mať. A nemôžem sa jej čudovať,“ uviedol na jar hudobník v interview. Narážal tak pravdepodobne na drsný rozchod v roku 2014, keď herečku opustil a zamieril do náručia niekdajšej topmodelky Christie Brinkleyovej. Po roku však ich vzťah skrachoval a Mellencamp zostal sám. Vyzerá to tak, že Meg Ryan ho vzala na milosť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #návrat #odpustenie #Meg Ryan #spolu #John Mellencamp

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...