Gregorová vyrazila milenca! On zverejnil intímne fotky a pikantné odkazy

Na niečo podobné sme zväčša zvyknuté pri celebrit(k)ách zo zahraničia, ale neférový boj a pranie špinavej bielizne na verejnosti sa zjavne nevyhýba ani tým domácim. Vie už o tom aj Hana Gregorová.

20.09.2017 11:02
Hana Gregorová a jej partner Ondřej Koptík Foto:
Herečka Hana Gregorová a jej partner Ondřej Koptík na Česko-slovenskom plese.
debata (10)

Slovenská herečka, ktorá dlhé roky žije v Prahe, momentálne čelí odkazom a určite nie najpríjemnejším odhaleniam zo súkromia. Ich autorom je jej bývalý priateľ, o vyše tridsať rokov mladší Ondřej Koptík.

Toho pred pár dňami Gregorová poslala k vode, no to, čo nasledovala, asi nečakala ani ona sama. Koptík využil silu a možnosti sociálnych médií a práve na svojom profile zverejnil niekoľko odkazov, ktoré celkom očividne súvisia s jeho ex-milenkou. Začalo sa to zúfalými odkazmi, potom pikantnými opismi a pribudli k tomu aj fotografie s intímnym charakterom.

Na jednej napríklad vidieť Koptíka ako leží s Gregorovou v posteli. Hoci záber neodhaľuje žiadne intímne partie, je zjavne veľmi súkromný. Koptík ho navyše popísal anglickými slovami „after it“ (po tom), čo pravdepodobne naznačuje, že vznikol po milovaní. Jednotlivé odkazy sa medzitým zo sociálnej siete stratili a profil 31-ročného muža má obmedzený prístup.

Dôvodom rozchodu majú byť Koptíkove problémy s drogami. Podľa správ Blesk.cz policajný hovorca minulý týždeň potvrdil, že Koptík skončil pod vplyvom návykových látok v nemocnici, kde zničil sklenenú výplň na dverách. Následne ho mali hospitalizovať na psychiatrii. Zdroj z nemocnice, ktorý cituje český denník, tvrdí, že Koptík bol pod vplyvom pervitínu, no také niečo sa oficiálne nepotvrdilo.

© Autorské práva vyhradené

10 debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #kauza #problém #facebook #Hana Gregorová #odkaz #Ondřej Koptík

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...