Nezverejňuj také intímne fotky, nabáda Michelle Hunziker svoju dcéru

Michelle Hunziker radí svojej 20-ročnej dcére, Aurore Ramazzotti, aby niektoré scény z jej partnerského života nedávala na internet. Nepočúva ju!

21.09.2017 14:00
debata (2)

Začiatkom roka 2017 sa dala Aurora Ramazzotti dohromady so sympatickým študentom Goffredom Cerzaom. Instagram zásobujú spoločnými zábermi, na ktorých priam žiaria spokojnosťou. Sympatická tmavovláska má na Instagrame 1,4 milióna fanúšikov. A to už je poriadne číslo.

Tempesta perfetta

A post shared by Aurora Ramazzotti (@therealauroragram) on

20-ročná dcéra prominentného páru – Erosa Ramazzottiho a Michelle Hunzikerovej, v rozhovore pre nemecký server Viply povedala: „Ukazujem fotky na Instagrame, ale nie veľmi osobné. Zverejňujem len to, že sme milý pár, ktorý sa miluje a užíva si zábavu,“ prezradila. Začínajúca moderátorka sa s fešným Talianom spoznala vďaka spoločným priateľom. „Je veľmi vzdelaný, má veselú povahu a môžem mu veriť,“ opísala svojho priateľa Aurora.

Rather stare at you than the view

A post shared by Aurora Ramazzotti (@therealauroragram) on

Jej slávna mama ju však nabáda, aby si niektoré momenty nechávali len pre seba. „Nechajte to vo vašom súkromí, hovorím im. Ale oni to vidia inak,“ opísala niekdajšia manželka Ramazzottiho. Ona sama totiž dobre pozná aj temnú stránku šoubiznisu, ktorú si „užila“ najmä v období, kedy sa rozpadávalo jej manželstvo so slávnym spevákom. To sa udialo v roku 2002.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Michelle Hunziker #Aurora Ramazotti

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....