Člen kapely Polemic opísal život svojho syna! A je z toho bestseller

Peter "Petko" Opet z kapely Polemic našiel skvelú inšpiráciu na knihu rovno "pod nosom". Má totiž syna v tínedžerskom veku.

22.09.2017 00:00
Marcel Forgáč, Robo Jakab, Peter Opet Foto:
Knihu Život Adama 2 od Petra „Petka“ Opeta (vľavo) pokrstili Marcel Forgáč a Robo Jakab (vpravo).
debata

Aký ťažký je život slovenského tínedžera? Čo všetko mu zakazujú rodičia a ako sa mu existuje medzi spolužiakmi? To všetko prezradí svojrázny Adam.

„Za to, že otec opísal moje príbehy, som nedostal nič,“ začal s úsmevom rozprávať protagonista knihy, 14-ročný Adam a dodal: „Je to brutálne nespravodlivé.“

Kniha je podľa autora zo 75. percent pravdivá, zobrazuje reálny život Adama, jeho súrodencov a rodičov. Aj preto musela prejsť pred vydaním rodinnou cenzúrou. „Moja žena ma dôrazne poprosila, aby som dve kapitoly nezverejňoval. Ja som sa s ňou len teraz vo februári po dvadsiatich rokoch vzťahu oženil a keďže som sa nechcel hneď rozvádzať, poslúchol som ju,“ prezradil Peter „Petko“ Opet.

Krst novinky sa neniesol len v humornom, ale aj hudobnoch duchu. Peter „Petko“ Opet je totiž členom kapely Polemic a práve zopár jej hitov odznelo v jednom z bratislavských kníhkupectiev. Krstnými rodičmi novinky sa stali moderátor Marcel Forgáč a herec Robo Jakab. „S Petkom sme priateľmi veľmi dlho. Poznám ho ako skvelého trubkára a časť duše kapely Polemic. Ale spája nás aj dlhoročné kamarátstvo, na začiatku ktorého sme sa spolu bavili o tom, kde čapujú dobré pivo a kam chodia pekné baby. Potom prišli na rad témy, aká je tvoja žena a či prebaľuješ svoje dieťa. A teraz sa bavíme o našich deťoch, z ktorých vyrástli tínedžeri,“ opísal Forgáč.

Krst knihy dostal aj charitatívny rozmer, pretože časť výťažku z jej predaja poputuje na projekty Nadácie Kvapka Nádeje zameranej na podporu Transplantačnej jednotky kostnej drene v Detskej fakultnej nemocnici na Kramároch.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Život Adama 2 #Peter Opet

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...