Už sa mi nechcelo klamať pri otázkach o láske, tvrdí o rozchode Fergie

Pár dní je verejne známe, že speváčka Fergie a jej manžel Josh Duhamel sa rozišli. Stalo sa tak už pred pár mesiacmi, dvojica to však tajila.

22.09.2017 08:40
debata
Speváčka Fergie na prezentácii svojho nového... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Fergie Speváčka Fergie na prezentácii svojho nového albumu Double Dutchess.

Štyridsaťdvaročná hviezda sa však pre magazín People vyjadrila, že za rozhodnutím ohlásiť rozchod, boli najmä otázky novinárov, ktorí sa neustále pýtajú na manželstvo či lásku k partnerovi. „Sme skvelí priatelia, máme sa navzájom veľmi radi a nemali sme potrebu to riešiť. Lenže to prišlo do bodu, keď sme sa začali cítiť trošku zvláštne pri všetkých tých otázkach,“ vysvetlila Fergie. „Myslím si, že neexistuje perfektný čas. Skrátka sme sa rozhodli oznámiť to,“ doplnila.

V sobotu minulý týždeň speváčka vystúpila na hudobnom podujatí Rock in Rio a len pred pár dňami v New Yorku odprezentovala svoj nový album Double Dutchess. Na otázku, či rozchod ohlásili s manželom, aby sa vyhla množstvu otázok na vzťah, zopakovala s úsmevom, že sa jej už skrátka nechcelo uškŕňať pri všetkých rečiach o randení či udržiavaní vášne vo vzťahu.

Ako tvrdí zdroj z okolia páru, Fergie a Duhamel, ktorý sa objavil napríklad v sérii Transformers, žili oddelené životy už dlhší čas. Speváčka sa údajne chcela viac sústreďovať na kariéru a pracovné veci, kým hollywoodsky herec je viac orientovaný na rodinný život.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #dôvod #Fergie #Josh Duhamel

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...