20-ročná Kylie Jenner má ale novinu! Bude mamou

Americký raper Travis Scott a modelka, podnikateľka a televízna osobnosť Kylie Jenner sa stanú rodičmi.

24.09.2017 00:00
Televízna osobnosť Kylie Jenner v kreácii... Foto: ,
Televízna osobnosť Kylie Jenner.
debata

Portálu Gossip Cop to potvrdilo viacero anonymných zdrojov. Podľa portálu TMZ, ktorý informáciu o tehotenstve 20-ročnej nevlastnej sestry súrodencov Kardashianových priniesol ako prvý, Jenner oznámila tehotenstvo svojim priateľom už na začiatku septembra počas podujatia Day N Night Fest v Anaheime. O päť rokov starší interpret sa už tiež s radostnou správou podelil s kamarátmi, pričom údajne tvrdí, že čakajú dievčatko. Jenner, ktorá so Scottom tvorí pár od apríla, je vraj vo štvrtom mesiaci tehotenstva, píše Gossip Cop.

Travis Scott, vlastným menom Jacques Webster, sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 2008. V roku 2013 vydal mixtape Owl Pharaoh, na ktorý o rok neskôr nadviazal ďalším mixtapeom Days Before Rodeo. V roku 2015 predstavil debutový album Rodeo a vlani druhú štúdiovku Birds In The Trap Sing McKnight. Medzi jeho najznámejšie skladby patria napríklad Upper Echelon (feat. T.I. & 2 Chainz), Antidote či Pick Up the Phone (feat. Young Thug & Quavo).

Kylie Jenner je známa vďaka reality show Kardashianky a ich rodina (2007). Podniká v oblasti módy a kozmetiky, pričom vlastní eponymnú značku kozmetických prípravkov. Je tiež známa svojim pôsobením na sociálnych sieťach. Patrí medzi najobľúbenejších ľudí na službe Instagram a spolu s jej sestrou Kendall ju magazín Time zaradil do rebríčka Najvplyvnejších tínedžerov roku 2014. V auguste mala premiéru jej vlastná televízna šou Life of Kylie.

debata chyba
Viac na túto tému: #dieťa #Kylie Jenner

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...