Tarantino sa chválil dlhonohou snúbenicou! Obdivovali ju Willis aj Thurman

Slávny režisér zorganizoval v New Yorku zásnubnú večeru, svoje šťastie oslávil s hercami z jeho filmov.

26.09.2017 12:00
debata

Začiatkom leta sa slávny režisér Quentin Tarantino (54) zasnúbil s izraelskou speváčkou Daniellou Pickovou (33). Až teraz však svoje zásnuby oslávil aj s hercami a zároveň jeho priateľmi, ktorí sa objavili v jeho slávnych filmoch.

Quentin Tarantino a jeho snúbenica Daniela Pick... Foto: Profimedia
Quentin Tarantino Quentin Tarantino a jeho snúbenica Daniela Pick prichádzajú na večeru s priateľmi v jednej z newyorských reštaurácií.

Zásnubnú párty zorganizovali zaľúbenci v reštaurácii v New Yorku a pozvanie na ňu prijali hviezdy ako Uma Thurman, Bruce Willis, Samuel L. Jackson, Diane Kruger či Harvey Keitel s manželkou.

Tarantino do podniku priviedol svoju mladú snúbenicu, ktorá si na svojom vzhľade nechala záležať. Dlhé štíhle nohy vystavila všetkým na obdiv v kratučných bileych šatách, ku ktorým zvolila strieborné sandáliky na vysokom podpätku. Na ruke sa jej navyše ligotal zásnubný prsteň, ako uvádzajú americké médiá – ide o diamant od Tiffanyho.

Krásna tmavovláska padla Tarantinovi do oka už v roku 2009 počas nakrúcania filmu Nehanební bastardi. Už vtedy sa pre magazín People vyjadril, že má pocit, že stretol niekoho, s kým by si vedel predstaviť budúcnosť. Zdá sa, že svadba s krásnou Izraelčankou je na spadnutie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #zásnuby #New York #Quentin Tarantino

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...