Potvrdené! Heidi Klum je opäť sama, rozišla sa s mladším partnerom

Tri roky trval vzťah topmodelky a televíznej persóny Heidi Klumovej a mladého predajcu umenia Vita Schnabela. Už netrvá.

25.09.2017 17:15
debata
Modelka a televízna osobnosť Heidi Klum a jej... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Modelka a televízna osobnosť Heidi Klum a jej partner Vito Schnabel. Modelka a televízna osobnosť Heidi Klum a jej partner Vito Schnabel.

Nemecká rodáčka vo vyhlásení, ktoré zverejnil magazín People, potvrdila, že sa so Schnabelom rozišli. „Verím, že je dôležité dať si na nejaký čas pauzu a vnímať veci,“ uviedla vo vyhlásení 44-ročná Klum.

Štvornásobná mama sa so synom režiséra Juliana Schnabela stretávala od roku 2014 a verejnosti boli známe najmä ich veľké prejavy lásky počas dovoleniek, ktoré zvečnili reportéri a paparazzovia. Pred pár mesiacmi však britský bulvár priniesol fotografie 31-ročného Vita s inou ženou. Tvrdil vtedy, že išlo o rodinnú priateľku. Tak vysvetľoval aj ich bozk v aute v neskorej noci na jednej z londýnskych ulíc.

Dvojica sa vtedy síce nerozišla, ale dá sa predpokladať, že v rovnakom čase odštartovala kríza medzi partnermi. Blondínka si vraj podľa blízkych z jej okolia plánuje dať pauzu od mužskej spoločnosti a sústrediť sa na televíznu kariéru či rodinu.

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #koniec #Heidi Klum #Vito Schnabel

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...