Herečka zo seriálového hitu Glee sa vydala

Americká herečka a speváčka Idina Menzel sa opäť vydala. Svoje áno povedala kolegovi Aaronovi Lohrovi, s ktorým sa predstavila vo filmovom muzikáli Bohémovia (2005).

26.09.2017 15:00
Herečka a speváčka Idina Menzel. Foto: ,
Herečka a speváčka Idina Menzel.
debata

Štyridsaťšesťročná umelkyňa oznámila novinku o sobáši prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter, kde uviedla, že sa vzali počas uplynulého víkendu. „Chcem, aby ste vedeli, že som si vzala lásku môjho života,“ napísala s tým, že obrad bol „magický“.

Rodáčka z dediny Syosset v štáte New York a o päť rokov mladší herec spolu začali randiť v roku 2015 a zasnúbili sa vlani v septembri. Pre rodáka z Los Angeles ide o prvé manželstvo. Menzel už raz vydatá bola, a to za herca Tayea Diggsa, s ktorým sa rozviedla vlani v januári po takmer 11 rokoch manželstva. Dvojica má spolu osemročného syna Walkera Nathaniela.

Idina Kim Menzel sa venuje predovšetkým divadlu, no objavila sa aj vo filmoch, napríklad v romantickej dráme Spýtaj sa prachu (2006) či rozprávkovom muzikáli Začarovaní (2007). Známa je aj ako Shelby Corcoran, biologická matka Rachel Berry (Lea Michele), z úspešného seriálu Glee (2009 – 2015). Svoj hlas prepožičala aj Else z animovaného filmu Ľadové kráľovstvo (2013). V roku 2004 získala cenu Tony v kategórii Najlepšia herečka v hlavnej úlohe muzikálu za postavu Elphaby v predstavení Wicked. Ako speváčka má na konte päť štúdioviek, zatiaľ poslednú s názvom idina. vydala v roku 2016.

Aaron Lohr je známy aj z hudobnej snímky Newsies (1992) či rodinných komédií Šampióni 2 (1994) a Šampióni 3 (1996).

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #Idina Menzel

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...