Paltrow má 45! Najkrajšia žena sveta prežila vzťahy s Pittom aj Affleckom

Americká hviezda Gwyneth Paltrow, ktorá sa narodila 27. septembra 1972, patrí k najkrajším filmovým herečkám súčasnosti.

27.09.2017 00:00
Gwyneth Paltrow-Stalker Foto: ,
Herečka Gwyneth Paltrow.
debata (3)

Na svojom konte má táto blondínka jednu sošku Oscara za úlohu v snímke Zamilovaný Shakespeare z roku 1999.

Paltrow sa narodila v Los Angeles televíznemu producentovi Bruceovi Paltrowovi a herečke Blythe Dannerovej. Nedokončila štúdium dejín umenia a zvolila dráhu herečky. Jej prvou filmovou prácou bola rola v muzikáli Krik s Johnom Travoltom (1991).

Rok 1996: Herecký pár Gwyneth Paltrow a Brad... Foto: SITA/AP, KEVORK DJANSEZIAN
Brad Pitt - špeciál - oslava päťdesiatka - ako sa menil časom Rok 1996: Herecký pár Gwyneth Paltrow a Brad Pitt prichádzajú na vyhlásenie cien Americkej filmovej akadémie.

Výraznejšie na seba upozornila vedľajšou rolou v trileri Sedem (1995), kedy sa počas nakrúcania zoznámila s hercom Bradom Pittom. S ním potom až do roku 1997 tvorila pár.

Svoju prvú hlavnú rolu dostala v dráme Emma (1996). Počas nakrúcania ďalšieho filmu, Zamilovaný Shakespeare, sa stretla s Benom Affleckom. Herec sa stal aj jej životným partnerom, po nakrúcaní tvorili tri roky pár. Zahrala si aj v akčnej dobrodružnej sérii Iron Man či v sci-fi filme Avengers.

Ben Affleck a jeho nežnosti s vtedajšou... Foto: SHUTTERSTOCK
Ben Affleck a jeho nežnosti s vtedajšou priateľkou Gwyneth Paltrow. Ben Affleck a jeho nežnosti s vtedajšou priateľkou Gwyneth Paltrow.

V roku 2003 sa vydala za Chrisa Martina, speváka britskej skupiny Coldplay, s ktorým má dve deti – trinásťročnú dcéru Apple a jedenásťročného syna Mosesa. Avšak slávny pár oznámil v roku 2014 rozchod, dvojica sa napokon rozviedla v júli 2016.

Gwyneth Paltrow a Chris Martin v januári 2014. Foto: SITA/AP, Colin Young-Wolff
Gwyneth Paltrow a Chris Martin Gwyneth Paltrow a Chris Martin v januári 2014.

Samú seba neopisuje ako romantičku, aj preto sa považuje za tú, čo vzťahy zväčša pokazí. Na druhej strane tvrdí: „Som dobrá kamarátka, sestra, dcéra a matka. Ale mojím nedostatkom sú romantické vzťahy,“ povedala pred časom pre stanicu Girlboss. Aktuálne žije oscarová herečka po boku producenta Brada Falchuka.

Paltrow, ktorá je známa aj vďaka svojmu extrémne zdravému životnému štýlu, bola v roku 2013 vyhlásená za najkrajšiu ženy sveta podľa magazínu People.

Herečka Gwyneth Paltrow na akcii Airbnb Open...
Gwyneth Paltrow
+182016: Gwyneth Paltrow počas amfAR Inspiration...

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #výročie #Gwyneth Paltrow

+ Vyvážená strava a pohyb sú základmi vášho dobrého zdravia.
Ukážte čo dokážete, neskrývajte si nápady len pre...

+ Udržiavajte telo v tom najlepšom stave, nech príde čokoľvek.
Nikto nemôže za vaše zlyhania, len vy sami....