Princ Harry ako detský klaun? Pozrite sa, ako zabával malé dievčatko

Má v sebe otcovské gény! Celkom určite. Princa Harryho zachytili objektívy, ako sa zabával s malou diváčkou počas sledovania Invictus Games v Toronte.

28.09.2017 12:17
Princ Harry Foto: ,
Princ Harry, patrón Invictus Games Foundation sa takto zabával s malou diváčkou počas sledovania športových súťaží.
debata (2)

Tridsaťtriročný následník britského trónu je patrónom športových súťaží pre vojnových veteránov a už niekoľko dní sa nachádza v Kanade, kde sa konajú súboje v jednotlivých disciplínach. Nechýbal ani na stredajšom programe a upútal pozornosť reportérov. No nielen ich.

Harry mal totiž po boku usadenú mamičku s malou dcérkou, ktorej zjavne kráľovský pôvod ryšavého fešáka nič nehovoril. A ani nemusel. Princ sa totiž k nej správal ako najväčší kamarát a začal robiť grimasy, ktoré dievčatko vyslovene zabávali.

zväčšiť Princ Harry sits takto zabával dievčatko... Foto: SITA/AP, Christopher Katsarov
Princ Harry Princ Harry sits takto zabával dievčatko sediace na kolenách ženy vedľa neho počas Invictus Games v Toronte.

Všimli si to aj objektívy fotografov prítomných na podujatí. Harryho pozitívny vzťah k deťom už viackrát v minulosti zaujal médiá aj verejnosť. Mladší syn zosnulej princeznej Diany a princa Charlesa však zatiaľ rodinu nezaložil. Jeho priateľka Meghan Markle, s ktorou sa objavil počas víkendu práve na slávnostnom otvorení Invictus Games, by však údajne už tiež dieťa chcela.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #dieťa #Toronto #princ Harry #zábava

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...