Sofia Vergara zarobila milióny, v televízii teraz ukazuje nohavičky!

Kolumbijská herečka a seriálová hviezda Sofia Vergara je opäť najlepšie platenou dámou z televíznej obrazovky. Jej zisky za uplynulý rok boli skutočne vysoké.

29.09.2017 08:55
debata
Herečka Sofia Vergara predstavila svoju líniu... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Sofia Vergara Herečka Sofia Vergara predstavila svoju líniu dámskej bielizne s názvom EBY.

Štyridsaťpäťročná brunetka, ktorá sa v stredu večer objavila v prvej epizóde z poslednej série známeho projektu Moderná rodina, sa podľa magazínu Forbes stala tretíkrát po sebe najlepšie zarábajúcou ženskou televíznou hviezdou. Na konto si pripísala 41,5 milióna dolárov.

Niežeby v televízii tak dobre platili – hoci honoráre hercov sa dnes často môžu vďaka ich popularite šplhať do státisícových výšok. Vergara je však nesmierne šikovná podnikateľka a dokáže zužitkovať práve spomenutú popularitu. Reklamné kontrakty so značkou Pepsi či kozmetickou firmou CoverGirl jej priniesli veľkú časť ziskov.

K nim by už čoskoro mohli pribudnúť aj profity z predaja línie vlastnej bielizne nazvanej skratkou EBY – znamená to Empowered by you. Vergara o novej kolekcii rozprávala v niekoľkých šou. Najviac však zaujala pravdepodobne pri návšteve moderátora Stephena Colberta, keď spoza pása na sukni vytiahla nohavičky s kvetinovým vzorom a strčila ich moderátorovi do vrecka na saku.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bielizeň #Forbes #milióny #zárobok #Sofia Vergara

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...